7 maandjes alweer - Reisverslag uit Bournemouth, Verenigd Koninkrijk van Michiel Buijsse - WaarBenJij.nu 7 maandjes alweer - Reisverslag uit Bournemouth, Verenigd Koninkrijk van Michiel Buijsse - WaarBenJij.nu

7 maandjes alweer

Door: michielgoesabroad

Blijf op de hoogte en volg Michiel

17 April 2012 | Verenigd Koninkrijk, Bournemouth

Hoi allemaal,

Vandaag de dag alweer 7 maanden in het buitenland. De tijd vliegt voorbij. Het avontuur zit er alweer bijna op helaas.

Mijn verlof van werk is geregeld. Van 20 mei tot 2 juni heb ik vrij gekregen en dan ben ik in Nederland. De afgelopen tijd ook serieus bezig geweest met het rondzetten van de meeloopdagen aan verschillende hogescholen en dat is aardig goed gelukt. Tot nu toe heb ik er 3 op het programma staan en waarschijnlijk komen er nog 2 bij. 2 juni ga ik weer terug naar Bournemouth en dan blijf ik tot half of eind juli.

Je kunt wel merken dat het hoogseizoen van start is gegaan. Er zijn veel nieuwe mensen gekomen en weer aardig wat nieuwe vrienden gemaakt.

Werk gaat ook nog steeds erg goed. Er waren wat positieve recensies binnen gekomen afgelopen maand over mij en maak een goeie kans op de werknemer van de maand. Dit krijg ik binnenkort te horen. Wel kunnen die oudjes echt zeuren... Haha soms wel het gevoel alsof je in een bejaardentehuis werkt, maar gelukkig komen er ook wel 'normale' mensen. We werken wel met een heel leuk team en dat houdt de motivatie er nog steeds goed in.

16 mei komt er een coach (engelse benaming voor het tegenovergestelde van een stadsbus) vol met Nederlanders naar het hotel. Wel erg veel zin in, want mis het wel om gewoon weer even normaal Nederlands te praten. Ik was laatst aan het werk in de bar en dat waren Nederlandse gasten, dus dat maakte het wel weer even leuk.

Afgelopen maand ook een oud-studiegenoot hier op bezoek geweest. Hij doe nu zijn stage in Londen en kwam met het paasweekend even langs. Hoorde dat er al meerdere met de studie waren gestopt, maar wel mensen waarvan ik het niet had verwacht.

De zomer begint wel mooi op te komen nu. Al verscheidene keren naar het strand geweest en het strand wordt door iedereen goed benut.

Op 29 mei ben ik jarig en dat ga ik dus ook vieren in Nederland. Ik stuur daarvoor de uitnodiging digitaal door en dan moet het wel goed gaan komen.

Dat was het wel weer en tot volgende maand dan maar in Nederland.

Groetjes!

• 17 April 2012 - 17:40

Annet:

Hé Michiel, geniet van de laatste maandjes in Engeland. En werknemer van de maand staat natuurlijk super op je CV. Groetjes uit een koude polder.

• 17 April 2012 - 20:23

Mam:

'Leuk' om te lezen dat bejaarde mensen niet normaal zijn. Gelukkig ben ik nog niet zover :)
    Wanneer je thuis bent heb ik ook een weekje Pinkstervakantie . . . kunnen we nog eens gezellig op stap samen als jij dit leuk vindt. Nou, het terras is bijna weer klaar, maar met jouw verjaardag is dit in orde hoor! Laat me weten of je medewerker van de maand bent geworden; dan koop ik een taart :)

• 17 April 2012 - 20:33

Michiel Buijsse:

Lijkt me een goed plan mam! Ik hoorde van Lisanne al dat jullie bezig waren met het terras en had al in gedachten om een mooi terrasfeest te geven. Hopen dat het weer wat mee gaat zitten =) Ja ik hoop dat ik het ga worden deze maand, maar de restaurantmanager is ook heel goed bezig, dus dat gaat een spannende race worden haha :P Hij maakt van iedere recensie een kopie en stopt het in mijn postvak. Ik laat het je weten.

• 17 April 2012 - 21:05

Lisanne:

Het is ook altijd wat met die bejaarden... Anyway, we zien je wel verschijnen in Nederland. Tot over anderhalve maand!

• 17 April 2012 - 21:10

Michiel Buijsse:

Haha ja ik heb er geen problemen meer over het algemeen, maar ze beginnen gelijk te schreeuwen soms en vaak gaat het nergens over.... Tot over een maand en 3 dagen! Zondag ben ik vrij en dan ga ik m'n vliegticket boeken.